Агенция „Ромел” е фирма за недвижими имоти създадена пред 1994 г. в гр. Варна, България. Едноличен собственик е Нели Георгиева. Фирмата работи и се развива вече 17 години на Българския пазар за недвижими имоти. „Ромел” се наложи като един от най-надеждните партньори за инвеститорите, решили да започнат работа в страната ни. Агенцията разполага с бизнес имоти за продажба, в близост до основни пътни артерии и промишлените зони на градовете Варна и София. Наши партньори и клиенти са реномирани фирми като:

LIDL, Jumbo, WAZ-Весникарска група „България” – гр.Варна, „Балкан Стар”, „Карго Експрес”, „Технополис”, „Техномаркет”, „Лукойл България”, „Кауфланд”, „Пикадили”,  „Добруджански хляб”, „Савимекс”, „Еле”, „Сима”, „Инкарпет”, „Бросс холдинг”, „Вайшия бийч”, хотелски вериги и ресторанти „TUI” и редица туроператори

         Работата на фирмата се състои в пълна юридическа подготовка на документите за продажба или отдаване под наем на недвижими имоти, управление на недвижимата собственост, проверка на инфраструктурата и възможностите за изграждането, уточняване на строителния режим на парцелите, както и промяна на предназначението на статута на земята.

         Основен принцип за работа на агенцията е защита инвестициите на клиентите, както и изграждане на доверие към бранша, високо ниво на интеграция с колеги, доказали своята лоялност и професионализъм.

Фирма „Ромел” има офис в гр. София.

  • гр. София, ул. „Бузлуджа” № 48
  • гр. Варна, бул. „Мария Луиза” 46